Політика обробки персональних даних та конфіденційності даних

Політика обробки персональних даних та конфіденційності даних

Розпорядником та адміністратором цього Веб-сайту http://detralex.ua/ (надалі – «Веб-сайт» або «Наш сайт») є Товариство з обмеженою відповідальністю «Серв’є Україна» (надалі - «ТОВ «Серв’є Україна» або «Ми»).

Це Положення визначає порядок обробки персональних даних та конфіденційності даних з метою забезпечення їхнього належного використання та захисту.

Це Положення застосовується до усіх користувачів Веб-сайту. Користувачами є всі особи, які знаходяться на території України та підключаються та/або використовують цей Веб-сайт.

Це Положення є невід’ємною частиною Умов користування Веб-сайтом.

Персональними даними для мети цього Положення є будь-яка інформація, яка безпосередньо надається Користувачами через цей Веб-сайт, або яка збирається за допомогою цього Веб-сайту та дозволяє ідентифікувати фізичну особу, або може бути використана з цією метою.

«ТОВ «Серв’є Україна» є власником персональних даних, які безпосередньо надаються користувачами, або отримуються за допомогою Веб-сайту, або третьою особою, якщо персональні дані передаються з інших джерел.

«ТОВ «Серв’є Україна» не перевіряє достовірність персональних даних, які надаються користувачами. Проте «ТОВ «Серв’є Україна» виходить з того, що користувачі надають достовірні та точні персональні дані і підтримують цю інформацію в актуальному стані.

Надаючи нам свої персональні дані та використовуючи цей Веб-сайт, Ви погоджуєтеся з обробкою Ваших персональних даних та приймаєте ці умови їхньої обробки. Під «обробкою» мається на увазі будь-яка дія або сукупність дій, таких, як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Ми поважаємо конфіденційність кожного, хто користується Веб-сайтом, і збираємо та використовуємо персональні дані лише способами, описаними тут, і таким чином, який сумісний з Нашими зобов’язаннями та Вашими правами, як користувача, згідно положень діючого законодавства України. Ця Політика конфіденційності стосується лише використання Вами Нашого сайту.

1. Які дані ми збираємо?

Фізичним особам (користувачам) надається доступ до Веб-сайту без можливості збору та оброблення персональних даних інших(ми) осіб(ами) (користувачів).

Ми можемо збирати деякі або всі наведені нижче персональні дані користувачів Нашого Сайту:

  • Дані, які Ви надаєте нам:

«ТОВ «Серв’є Україна» здійснює збір персональних даних, які Ви вводите у відповідні розділи «Контакти» під час користування Веб-сайтом. З метою захисту Ваших персональних даних Ми рекомендуємо не надавати будь-яку інформацію, якщо така інформація спеціально не запитується.

  • Дані, які ми автоматично збираємо (пасивні данні) для статистичних цілей за допомогою файлів cookie: відвідані сторінки, дати та час доступу, бажаний контент, операційна система, тип використовуваного браузера, тип використовуваного апаратного забезпечення тощо. Слід зазначити, що наші статистичні файли cookie не дозволяють ідентифікацію фізичної особи.

2. Як ми використовуємо Ваші дані?

Використання нами Ваших даних завжди повинно мати законну основу.

Ваші дані можуть використовуватися для наступних цілей:

  • Проводити статистичний аналіз, зокрема відвідуваності Веб-сайту.
  • Управляти Веб-сайтом та вдосконалювати його для оптимального перегляду Користувачем.
  • Відповідати на запити або запитання Користувачів і надавати їм технічну допомогу, якщо це необхідно.
  • Відстежувати запити щодо наших продуктів або послуг.
  • Для обробки звітів про випадки фармаконагляду щодо наших продуктів або послуг.
  • Виконувати юридичні та нормативні зобов’язання, які застосовуються до власників сайтів.

Ми не обробляємо дані у спосіб, який є несумісним з цілями, описаними вище.

3. Які Ваші права?

Користувачі Веб-сайту, які є суб’єктами персональних даних, мають право:

  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам, крім випадків, встановлених законом;

  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

  • на доступ до своїх персональних даних;

  • отримувати не пізніш як за 30 (тридцять) календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, які передбачені законом, відповідь на те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

  • застосовувати засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних;

  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

  • відкликати згоду на обробку персональних даних;

  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для суб’єкта персональних даних правові наслідки.

Ви маєте право вимагати доступу та отримання інформації про свої дані; оновлювати, виправляти або видаляти Ваші дані; обмежити або заперечити (з законних причин) обробку Ваших даних, зв’язавшись із співробітниками «ТОВ «Серв’є Україна»:

- електронною поштою за такою адресою: svr_ua@servier.ua

- або поштою за адресою:

Контакти:

ТОВ «Серв’є Україна»

вул. Набережно-Хрещатицька, 41

Київ, Україна, 04070

4. Як довго Ми зберігаємо Ваші дані?

Ваші дані, зібрані ТОВ «Серв’є Україна», зберігаються не довше, ніж це необхідно для цілей, для яких ці дані обробляються.

5. Як Ми захищаємо Ваші дані?

Ми запровадили відповідні та комерційно обґрунтовані технічні та організаційні заходи безпеки для зберігання Ваших даних, які Ми збираємо та зберігаємо конфіденційними, а також для захисту їх від неавторизованого чи незаконного розкриття чи доступу, випадкової втрати, знищення, зміни чи пошкодження, беручи до уваги сучасний рівень технології та вартість реалізації.

«ТОВ «Серв’є Україна» вживає усіх необхідних заходів відповідно до вимог міжнародних договорів, Закону України «Про захист персональних даних», інших нормативно-правових актів.

Звертаємо Вашу увагу, що «ТОВ «Серв’є Україна» не несе відповідальності за недостовірну та/або неточну інформацію, надану самим користувачем.

6. Чи Ми ділимося Вашими даними?

Ваші дані, оброблені ТОВ «Серв’є Україна», будуть доступні лише ТОВ «Серв’є Україна» та пов’язаним з нею особам, а також третім особам, якщо обробку персональних даних передано компанії(ям), яка(і) здійснює(ють) технічну підтримку Веб-сайту, з якою у ТОВ «Серв’є Україна» укладено договір про конфіденційність. До таких осіб належать, але не обмежуючись:

  • Відділи та персонал ТОВ «Серв’є Україна» та інших юридичних осіб Групи Серв'є, в межах їх робочих повноважень.
  • Постачальники та надавачі послуг ТОВ «Серв’є Україна», зокрема особи, відповідальні за хостинг Веб-сайту, створення Веб-сайту, яким може бути запропоновано отримати доступ до даних Користувачів для цілей, суворо необхідних для їх роботи.
  • Компетентні органи України, в межах їх повноважень передбачених діючим законодавством України

7. Застосовне право

Поточна політика регулюється законодавством України. Усі розбіжності та суперечки мають розглядатися в судах України відповідно до їх компетентності.

2024